Warning: A non-numeric value encountered in /customers/f/d/3/sterkvoorouderenkind.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Aanmelden

Via een verwijzing van de huisarts, de school maatschappelijk werker of het sociale wijkteam kan er een beschikking afgegeven worden voor speltherapie. Ook kunt u zelf uw kind aanmelden voor speltherapie, coaching, ouderbegeleiding/therapie, (en/of pedagogische advisering) aanmelden. Bij tarieven vind u hier meer informatie over.

Tijdens het intakegesprek zal geprobeerd worden om het probleem en de levensgeschiedenis van u en/of uw kind zo goed mogelijk in kaart te brengen. Afhankelijk van de problematiek en de leeftijd is het kind hierbij aanwezig. Soms is het nodig om informatie aan derden te vragen, maar dit zal nooit gebeuren zonder (schriftelijke) toestemming van u als ouders.

Na het intakegesprek leggen we de behandelafspraken (therapiedoelen en werkwijze) vast in een behandelovereenkomst.

Privacy

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De privacyregels worden conform de wet beroepsethische regels uitgevoerd en zijn uitgewerkt in het privacyreglement.

Wachttijden

Op dit moment hanteren wij geen wachttijden (update d.d. 08-01-2019).  Binnen 2 weken neemt een behandelaar van STERK contact op voor het plannen van een intakegesprek.

Contactformulier

9 + 11 =

“Het mooiste cadeau wat je een ander kunt schenken is jouw aandacht, er even voor de ander zijn, of je de ander nu helemaal begrijpt of niet doet er niet toe”

- Toon Tellegen