Warning: A non-numeric value encountered in /customers/f/d/3/sterkvoorouderenkind.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Tarieven

Het intakegesprek is gratis.

Het tarief voor Sterk voor ouder en kind is € 70,- per uur. Dit tarief geldt voor:

Vergoedingen

Vanaf 1 januari 2018 hebben wij een contract voor specialistische jeugdhulp met de gemeente IJsselland. Dit houdt in dat onze jeugdhulp vergoed wordt door de gemeente. Onder de gemeente IJsselland vallen: Zwolle, Steenwijkerland, Zwartewaterland, Staphorst, Kampen, Olst Wijhe, Raalte, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Deventer. Hiervoor is een beschikking van het sociale wijkteam nodig of een verwijzing van uw huisarts. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Via de aanvullende ziektekosten verzekering kunt u vaak ook de therapiekosten geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. De zorg valt onder alternatieve behandelingen of alternatieve zorg. Daarnaast is het mogelijk om via een persoonsgebonden budget (PGB) onze zorg in te kopen. De kosten van de behandeling zijn fiscaal aftrekbaar.

Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en is aan wijziging onderhevig. Om zeker te zijn van de hoogte van de vergoeding kunt u het beste contact op nemen met u zorgverzekeraar. Vermeld daarbij onze registraties bij NFG of RBCZ. Tarieven worden jaarlijks aangepast.

Wij zijn aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Ursula Beelen – van Vilsteren

Nederlandse Federatie GezondheidszorgRegister Beroepsoefenaren Complementaire Zorg

Evelien Westra – Bouman

   Nederlandse Federatie GezondheidszorgStichting Kwaliteitsregister Jeugd

Betalingsvoorwaarden

  • Betalingen dienen uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur overgemaakt te zijn onder vermelding van het factuur- en relatienummer.
  • Bij niet tijdige betaling kunnen de wettelijke rente en administratiekosten (10% van het factuurbedrag) in rekening worden gebracht.

Indien een gemaakte afspraak niet nagekomen kan worden, wordt u verzocht dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Bij niet tijdige annulering wordt 75% van de sessiekosten in rekening gebracht.

“Judge not, and you will not be judged. Condemn not, and you will not be condemned. Forgive, and you will be forgiven. Give, and it will be given to you.”

- Luke 6: 37-38